Interview met

Harald Dekkers

Harald is geen onbekend gezicht bij Keizers Metaal. Werkzaam als buislaser-operator, is Harald altijd aan het begin van het proces betrokken. Doen waar je goed in bent, dat vindt Harald belangrijk. Inmiddels heeft Harald gewerkt aan verschillende succesvolle projecten bij Keizers Metaal. Dit succes en hoe hij als persoon is, deelt hij graag met jullie in een interview.

Solliciteer ook bij Keizers Metaal! Arrow right

Hoe ben je bij Keizers Metaal terecht gekomen?

Voorheen was ik werkzaam bij een bedrijf die zich focuste op het maken van luchtbehandelingskasten. Daar heb ik altijd met plezier gewerkt als kastenbouwer. Echter, merkte ik dat mijn interesse toch ergens anders lag. Dus ben ik op LinkedIn gaan kijken naar iets wat beter daarop aansloot. Toen kwam er een advertentie van Keizers Metaal voorbij welke meteen mij aandacht trok. Ik heb hierop gereageerd en mocht al gelijk op gesprek komen. Na een goed gesprek en een goede functie als operator, mocht ik de week erna al gelijk beginnen. Het is boven verwachting snel gegaan.

Harald Foto 3

Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden?

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het laseren van diverse onderdelen op aanvraag van verschillende klanten. Dit kan variëren van kleine, dikke of grote stukken. Elk onderdeel is anders en uniek in zijn eigen soort. Dat maakt het werk heel erg afwisselend.

Wat zijn in jouw ogen de sterke punten van Keizers Metaal?

Een sterk punt van Keizers Metaal, is de snelheid waarin ze producten kunnen realiseren. Als de klant een product wilt hebben, dan kunnen wij dit product al met 2 tot 3 dagen bewerkstelligen. Dit maakt ons wel uniek in vergelijking met de rest van de markt. Keizers weet als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mensen op je juiste plek te zetten. Doen waar je gespecialiseerd in bent, dat is belangrijk. Een ander punt is de goede sfeer van het team waarin je opereert. Iedereen kan goed met elkaar overweg en weet wat ze aan elkaar hebben.

Harald Foto 2

Hoe ben je als persoon op de werkvloer in vergelijking met thuis?

Op de werkvloer ben ik erg organiserend en netjes. Ik vind het belangrijk dat mijn werkplek er verzorgd en opgeruimd uitziet. Als persoon ben ik ook iemand die van snelle communicatie en afronding houd. Daarentegen ben ik thuis heel erg rustig, omdat er dan toch iets minder druk op je schouders ligt.

Wat zijn de mooiste dingen aan jouw werk?

Het werken met de machine blijft het mooiste en leukste aan mijn werk. Verder is het onderlinge contact met collega’s ook altijd iets wat ik erg leuk vind aan werken bij Keizers Metaal. We zijn één team met een gezamenlijk doel.

“Zijn alle orders verwerkt, dan is mijn dag pas geslaagd.”

Harald Foto 1

Wat wilde je vroeger worden toen je jong was?

Toen ik vroeger klein was, wou ik altijd vrachtwagenchauffeur en kok worden. Echter, is daar op de één of andere manier nooit wat van gekomen. De uitdaging in deze vakgebieden ontbrak een beetje naar mijn mening. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om in de metaaltechniek te gaan werken en heb daar tot op heden geen spijt van gehad.

Waar zie jij jouzelf over 5 jaar?

Over 5 jaar zie ik mijzelf nog steeds bij Keizers werken onder dezelfde functie. Naar alle waarschijnlijk zal er wel wat veranderen aan deze functie. Denk hierbij aan de nieuwe machines die begin volgend jaar binnen komen. Met een extra machine draag je wel een hogere verantwoordelijkheid. Het wordt dus zeker een uitdaging.

Groepsfoto 2 Klein

Maak alvast kennis met Harald!

Mute