Interview met

Rob

Rob is inmiddels alweer vijf jaar een vaste aanstelling binnen het team van Keizers Metaal. Werkzaam achter de kantbank en sturend op de werkvloer maakt Rob een gedreven en belangrijke collega. Naast het werken is Rob ook graag sportief bezig: hij houd erg van wandelen een spinning. Ervaren als hij is, deelt hij graag zijn mening en kennis over het bedrijf met jullie.

Hoe ben je bij Keizers Metaal terecht gekomen?

Destijds heb ik gesolliciteerd op een vacature die Keizers op de website had staan. Na mijn verzoek kreeg ik relatief snel een reactie en mocht ik op gesprek komen voor een kop koffie. Tijdens het gesprek verliep alles perfect en er was gelijk een klik. Mede omdat Keizers Metaal goede ambities had en doorgroeimogelijkheden gericht op de toekomst. Dit was één van de redenen, wat uiteindelijk de doorslag gaf.

Rob Foto 1

Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden?

Bij Keizers Metaal werk ik achter de kantenbank. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn voornamelijk het bewerken van verschillende producten. Het uitdenken en dit dan uiteindelijk bewerken is iets wat ik met veel plezier doe. Doordat ik al vele jaren ervaring heb binnen het vakgebied, heb ik sinds kort ook de kans gekregen om jonge mensen te begeleiden. Zo kan ik mijn kennis doorgeven aan de jongere generatie. Mensen inspireren om ook te werken in de metaal sector is iets wat ik ambieer.

Wat zou je ooit nog een keer willen doen in je leven?

Op vakantie gaan is iets wat ik met veel plezier doe. Het liefste ga ik, als het allemaal mee zit, drie keer per jaar op vakantie. Van Griekenland tot Zuid-Afrika. Alles vind ik mooi en leuk. Nieuwe dingen bezoeken, die ik nog nooit heb gezien, dat is wat ik nog wil doen in mijn leven.

Rob Foto 3

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Het eerste wat ik doe als ik ‘s ochtends de werkplaats in loop is het aansturen van alle jongens, zodat zij kunnen beginnen met de werkzaamheden. Het werk probeer ik dan een beetje te verdelen. De werkzaamheden zelf zijn over het algemeen routinematig. Dit wil zeggen dat wij vaak dezelfde producten maken. Natuurlijk groeien wij als bedrijf en krijgen wij ook nieuwe klanten. Nieuwe klanten betekent voor ons nieuwe producten. Nieuwe producten zijn voor ons altijd even puzzelen, omdat het niet standaard is. Dit maakt het werk tóch diepgaand en afwisselend. Uiteraard vind ik dit heel erg belangrijk.

Hoe kijk je terug op de afgelopen 5 jaar?

In de afgelopen vijf jaar zijn er verschillende banken bijgekomen. Zo ben ik relatief snel verandert van een kleine bank naar één van de grotere banken van Keizers. Eveneens is er ook veel veranderd op het gebied van software en ICT binnen het bedrijf. Al deze veranderingen zijn in mijn ogen zeker positief, omdat innovatie in het machinepark niet alleen bijdraagt aan de productie, maar ook aan het efficiënter werken op de werkvloer.

Rob Foto 2

Wat zijn in jouw ogen de sterke punten van Keizers Metaal?

Keizers is onder andere sterk in het aanbieden van veelzijdigheid. Zo krijgt elke werknemer voldoende diepgang in zijn of haar werkzaamheden en word je altijd voorzien van voldoende uitdaging. Iedereen krijgt de kans om zichzelf verder te ontwikkelen. Aan complexiteit en moeilijke vraagstukken is er bij Keizers geen gebrek. Wij zijn als bedrijf ook heel erg hecht. Je werkt in een mooi team waarbij iedereen elkaar ondersteund en helpt wanneer dat nodig is. Het is een gezellig bedrijf. Ik zou bij geen ander bedrijf dan Keizers Metaal willen werken.

Groepsfoto 2 Klein

Maak alvast kennis met Rob!

Mute